Bluza Katia corai

  • Producător: Inna B Clothing
  • Cod produs: B0012
  • Disponibilitate: Stoc epuizat


Preţul:
165,00Lei

Mărime:

Cantitate

Variaţii:

Dorești să fii unică în orice moment al zilei? Bluza Katia pe corai te ajută să fii spectaculoasă în orice moment din viață.

O ținută fără cusur se realizează foarte ușor cu ajutorul bluzei Katia, care oferă o adevărată eleganță și scoate în evidență personalitatea ta.

Ești o persoană provocatoare și îți place să întorci privirile când mergi pe stradă? Descoperă cel mai nou trend în materie de bluze numai la noi. Bluza Katia poate fi purtată și la lucru sau în club cu prietenele, datorită decolteului și a modelului special de la gât. 

Datorită croiului, această bluză poate să fie asortată și la un stil elegant, dar și la unul casual. Dacă ai un bust voluptos, bluza Katia este alegerea perfectă, iar în cazul în care ai un bust mai puțin voluptos, nu trebuie să îți faci probleme, acest tip de decolteu o să te ajute și pe tine. 

Această bluză este extrem de chic prin design și simplitate. Se poate combina cu aproape orice piesă vestimentară, de la fuste, până la pantaloni, fiind potrivită pentru mai multe ocazii și decoruri. 

Modelul are 1.70 m înălțime, 53 kg și poartă mărimea S.

Specificații
Compoziție 90% bumbac, 10% elastan
Instrucțiuni de întreținere Spălare la maşină la 30°