Camasa asimetrica Hope alba

  • Producător: Inna B Clothing
  • Cod produs: CM0044
  • Disponibilitate: Stoc epuizat


Preţul:
175,00Lei

Mărime:

Cantitate

Îndrăznește să fii unică cu cămașa asimetrică Hope pe alb și încearcă să faci toate combinațiile posibile cu ajutorul ei.


Datorită combinației dintre alb al cămășii tip rochie și dantelei negre, o poți asorta cu ce pantofi vrei. Bineînțeles, într-o zi de vară, dacă vrei să o porți ca și rochie de zi o poți asorta chiar și cu o pereche de tenesi și o pălărie funny.


Este o cămașă chic, superbă, tip rochie. Se încadrează perfect în cerințele pe care ți le-ai impus și mai ales ale nevoilor pe care le ai pentru a putea să îți întregești garderoba. Fie office, fie casual, arată foarte drăguț în orice stil ai purta-o. Un stil aparte poate fi realizat cu ajutorul cămășii asimetrice Hope pe alb. Este o cămașă tip rochie diferită de toate celelalte, cu un design asimetric larg.

Vrei să pui în evidența stilul tău vestimentar creativ și diferit și ai nevoie de o piesă vestimentara care să te reprezinte prin simplitate, dar o simplitate diferită, o simplitate care să se deosebească printr-un detaliu aparte? Atunci, un astfel de articol este cămașa asimetrică Hope pe alb care are în talie inserție din dantelă pentru a putea fi perfectă stilului pe care îl dorești și a oferi o tentă de eleganță.


Pentru produse realizate la comandă, vă rugăm să ne contactați!

Modelul are 1.70 m înalțime, 53 kg și poartă mărimea S.


Specificații
Compoziție 100% bumbac
Instrucțiuni de întreținere Spălare la maşină la 30°C