Livrarea comenzilor

CUM SUNT LIVRATE ARTICOLELE?

Modalități de livrare

Livrarea comenzilor se face exclusiv pe teritoriul României. Comenzile sunt livrate de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-17.00.

Fiecare comandă este expediată la adresa indicată de utilizator în momentul înregistrării sale. Livrarea comenzilor se realizează prin curier.

Costurile livrării

  • 18 lei pentru comenzile sub 300 de lei
  • GRATUIT pentru comenzile a căror valoare depășește 300 de lei.


CÂND PRIMESC COMANDA?

Livrarea produselor se realizează în termen de 72 de ore (3 zile) de la primirea comenzii. Costul de expediere este de 18 lei, gratuit peste suma de 300 de lei.

Comenzile sunt procesate și livrate în ordinea în care au fost primite, până la epuizarea stocurilor. În cazuri excepționale, unele articole pot fi expediate ulterior, dar într-un termen ce nu depășește 3-4 săptămâni de la primirea comenzii. În aceste cazuri costurile de expediere vor fi încasate o singură data, la livrarea principală a comenzii, chiar dacă livrarea integrală a comenzii se va efectua în mai multe rânduri.

Aceste lucruri sunt valabile doar în cazul vânzării cu amănuntul. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive ce nu țin de companie.

About

Twitter

Facebook