123
Pantalon cu banda laterala negriPreţul:
155,00Lei

Mărime:

Cantitate

Variaţii:

Vrei o apariție îndrăzneață fără să pui prea mult efort în alegerea vestimentației? Atunci pantalonii cu bandă laterală sunt răspunsul! Datorită culorilor vii și combinația de culori, precum pantalon alb cu bandă neagră, pantalon negru cu bandă sclipitoare sau bordo, pantalon kaki cu bandă neagră o să te ajute să te integrezi foarte ușor. 

Baza unei garderobe la modă rămâne totuși fixată pe pantalonii cu bandă laterală. Aceștia servesc drept articol vestimentar principal în crearea mai multor seturi sport sau în stil office. 

Astfel de pantaloni cu bandă laterală se potrivesc minunat în combinație cu o bluză din dantelă transparentă și o geacă metalică. Datorită șnurului din talie, care permite strângerea lor, o să poți să îi porți și într-o combinație sport.

Modelul acesta nu doar pune în evidență silueta feminină, ci se încadrează perfect în orice ținută, fie aceasta una casual sau de seară. 

Chiar dacă nu prea porți culori deschise precum albul, trebuie să știi că albul nu înseamnă lipsă de culoare, ci defapt, aceasta include și banda laterală neagră care îți permite combinarea cu orice culoare. 


Modelul are 1.70 m inaltime, 53 kg si poarta marimea S.

Pentru produsele realizate la comandă, vă rugăm să ne contactați. 

Specificații
Compoziție 95% bumbac, 5% elastan
Instrucțiuni de întreținere Spălare la maşină la 30°C
Culoare
Culoare Negru
Imprimeu
Imprimeu Uni
Marime
Marime XS INTL
Model
Model Conic
Stil
Stil Casual