Politica de retur

POLITICA DE RETURNARE

Instrucțiuni de returnare a produselor

Ca să poți returna produsul trebuie sa completezi FORMULARUL RETUR!

1.1 Dreptul de a returna

Clienții au dreptul de a returna produsul / produsele achiziționate pe www.innab.ro în decursul a 14 zile calendaristice. Perioada de 14 zile calendaristice începe din momentul în care s-a făcut recepția produsului/produselor. Returul este asistat telefonic. Pentru a primi asistență vă rugăm să ne contactați la adresa contact@innab.ro

S.C. Multi Line Shop S.R.L. va suporta costul transportului și riscurile aferente acestuia. 

Vom agrea împreună cu dumneavoastră o dată de preluare a coletului de către curierul nostru. Dacă preluarea coletului nu are loc din cauza clientului, acesta va suporta integral costul transportului coletului.

1.2 Efectele și condițiile unui retur

Pentru a returna un produs trebuie să respectați următoarele condiții:

  • Produsul trebuie să aibă eticheta Inna B Clothing atașată;
  • Produsul nu poate să fie purtat, murdărit (urme de fond de ten, antiperspirant, etc.), rupt în mod intenționat sau uzat;
  • Produsul trebuie returnat în starea în care a fost achiziționat;
  • În cazul nerespectării condițiilor de mai sus, produsul nu poate fi returnat.
  • În cazul în care produsele sau ambalajele au fost deteriorate, deși pachetul este intact, INNA•B își rezervă dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului sau produselor returnate, trimițând produsele în starea în care au fost primite, înapoi la client.
  • Nu acceptăm produsele retur trimise prin Poșta Română.
  • Produsele confecționate pe dimensiunile clientului nu se pot returna!!!

Produsele pot fi returnate și pentru a se efectua un schimb cu același produs sau o schimbare de măsură. Sunt acceptate la retur produsele care prezintă defecte, nu corespund cu imaginea și descrierea produsului sau nu sunt produsele comandate.

1.3. Returnarea banilor

În cazul unui retur, vom efectua plata în contul din care am încasat suma aferentă produsului returnat fără transport inclus. Dacă este vorba despre un retur cu plata ramburs, clientul va indica un cont bancar în care sa se efectueze plata. Nu acoperim pierderile de curs valutar. Plățile se vor face în RON. Termenul de plată este de 14 zile lucrătoare.

În coletul cu produsul aveți inclus formularul de retur. Vă rugăm să completați datele aferente într-un mod lizibil cu contul bancar scris corect.

De la data la care s-au îndeplinit toate condițiile de retur și produsul a ajuns la sediul Inna B și a fost verificat, plata produsului/produselor returnate se va face în maxim 14 zi lucrătoare.

 

Adresa retur:

S.C. MULTI LINE SHOP S.R.L
Strada Argentina nr.38,sector 1 Bucuresti, Telefon: 0734703280