RETURN

POLITICA DE RETURNARE

Instructiuni de returnare a produselor

Ca să poti returna produsul trebuie sa completezi FORMULARUL RETUR!

1.1 Dreptul de a returna

Clientii au dreptul de a returna produsul / produsele achizitionate pe www.innab.ro in decursul a 14 zile calendaristice. Perioada de 14 zile calendaristice incepe din momentul în care s-a facut receptia produsului/produselor. Returul este asistat telefonic. Pentru a primi asistenta va rugam sa ne contactati la adresa contact@innab.ro

S.C. Multi Line Shop S.R.L. va suporta costul transportului si riscurile aferente acestuia.

Vom agrea impreuna cu dumneavoastra o data de preluare a coletului de catre curierul nostru. Daca preluarea coletului nu are loc din cauza clientului, acesta va suporta integral costul transportului coletului.

1.2 Efectele si conditiile unui retur

Pentru a returna un produs trebuie sa respectati urmatoarele conditii:

  • Produsul trebuie sa aiba eticheta Inna B Clothing atasata;
  • Produsul nu poate sa fie purtat, murdarit (urme de fond de ten, antiperspirant, etc.), rupt in mod intentionat sau uzat;
  • Produsul trebuie returnat in starea in care a fost achizitionat;
  • In cazul nerespectarii conditiilor de mai sus, produsul nu poate fi returnat.
  • In cazul in care produsele sau ambalajele au fost deteriorate, desi pachetul este intact, INNA*B isi rezerva dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului sau produselor returnate, trimitand produsele in starea in care au fost primite, inapoi la client.
  • Nu acceptam produsele retur trimise prin Posta Romana.
  • Produsele confectionate pe dimensiunile clientului nu se pot returna!!!

1.3. Returnarea banilor

In cazul unui retur, vom efectua plata in contul din care am incasat suma aferenta produsului returnat fara transport inclus. Daca este vorba despre un retur cu plata ramburs, clientul va indica un cont bancar in care sa se efectueze plata. Nu acoperim pierderile de curs valutar. Platile se vor face in RON. Termenul de plata este de 14 zile lucratoare.

In coletul cu produsul aveti inclus formularul de retur. Va rugam sa completati datele aferente intr-un mod lizibil cu contul bancar scris corect.

De la data la care s-au indeplinit toate conditiile de retur si produsul a ajuns la sediul Inna B si a fost verificat, plata produsului/produselor returnate se va face in maxim 14 zi lucratoare.

Adresa retur:

S.C. MULTI LINE SHOP S.R.L
Bd-ul Lascar Catargiu,nr.45(Piata Victoriei), Bucuresti, Telefon: 0734703280