Returnare produs

Ai comandat online și produsul nu ți se potrivește?

Ca să poți returna produsul trebuie sa completezi formularul de retur!

Poți returna produsele comandate în termen de 14 zile lucratoare de la primirea lor. Cheltuielile de returnare a produselor cad în sarcina ta, ca expeditor.

Când returnezi produsele ai grijă ca ele să fie în ambalajul original, cu etichetele intacte, împreună cu o copie a facturii fiscale. Produsele cumpărate se returnează prin aceeași metodă în care au fost trimise, dar fără ramburs. Este important sa completati formularul de retur înaintea expedierii coletului. În cazul în care produsele sau ambalajele au fost deteriorate, deși pachetul este intact, Inna B. Clothing își rezervă dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului sau produselor returnate, trimițând produsele în starea în care au fost primite, înapoi la client.

Produsele retur se trimit prin intermediul oricarei firme de curierat. Nu acceptam produsele retur trimise prin Posta.

Produsele pot fi returnate și pentru a se efectua un schimb cu același produs sau o schimbare de măsură. Sunt acceptate la retur produsele care prezintă defecte, nu corespund cu imaginea și descrierea sau nu sunt produsele comandate.


Returnarea banilor

Restituirea contravalorii produselor se face în cazul în care produsul sau produsele nu pot fi înlocuite sau schimbate. Returnarea banilor se face prin transfer bancar, în termen de maxim 14 zile lucratoare de la recepția produsului sau produselor returnate dacă sunt îndeplinite toate condițiile de retur.

Se restituie contravaloarea produselor cumpărate, exceptând costurile de transport, în cazul în care toate condițiile de retur sunt îndeplinite.Adresa retur:

SC INNA B CLOTHING SRL

Calea Calarasilor nr. 161, etaj 1, camera 10, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0734703280; 0314334792

About

Twitter

Facebook