Rochie Mirela

Rochie MirelaPreţul:
155,00Lei

Mărime:

Cantitate

Variaţii:

Vreti sa radiati toata seara intr-o rochie care sa va scoata in evidenta calitatile, sa va defineasca, sa va simtiti apreciate, sa fiti libere si sofisticate? Atunci rochia Mirela de culoare rosie o sa va ajute! Aceasta rochie este potrivita pentru orice fel de eveniment si mai ales daca doriti sa faceti parte din doamnele ce sunt privite si admirate de toti barbatii.

 

Datorita lungimii ei si a manecilor lungi si transparente o sa faceti senzatie in seara evenimentului la care participati.

 

Rochia aceasta este perfecta, deoarece scoate in evidenta nu doar calitatile fizice ale unei femei, ci si cele interioare, mai ales personalitatea, stilul de viata si valorile ce le aveti.

 

Noi consideram ca fiecare rochie spune o poveste incarcata de mister si senzualitate si fiecare rochie are ca sursa de inspiratie un personaj feminin. Tocmai de aceea culoarea rosie arata din prima clipa senzualitatea si misterul de care dati dovada.

 

Este important sa va cunoasteti si sa va alegeti rochia Mirela, deoarece ea o sa vi se potriveasca ca o manusa. Eleganta este atunci cand interiorul este la fel de frumos ca si exteriorul.

 

Fie ca emanati gratie, inocenta, putere si senzualitate, rochia Mirela este o prelungire a personalitatii si o sa spuna cine sunteti inainte de a apuca sa va prezentati. Toate piesele din propria garderoba sugereaza care va este stilul.

 

Fiti increzatoare odata ce imbracati aceasta rochie! 

Specificații
Compoziție 95% bumbac, 5% elastan
Instrucțiuni de întreținere Spălare la maşină la 30°C