Design fără titlu 5 min

TERMENI SI CONDITII

Site-ul de fata este proprietatea S.C MULTI LINE SHOP S.R.L, cu sediul in Bucuresti, Soseaua Berceni nr 8H, platforma industriala Amiro, etaj 2, capital social 200 RON, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/14590/2017, CUI 38115008, denumita in cele ce urmeaza INNA•B Clothing.

Utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru activitatile ce decurg din folosirea site-ului si continutului acestuia. Raspunderea pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului si continutului sau, INNA•B Clothing si tertilor cu care INNA•B Clothing are incheiate contracte revine in totalitate utilizatorului.

Tot continutul (incluzand text, imagini, continut multimedia, dar nelimitandu-se la acestea) prezente pe acest site sunt proprietatea intelectuala a S.C MULTI LINE SHOP S.R.L si a altor terti cu care compania are sau nu incheiate contracte, caz in care este specificat proprietarul de drept al respectivului continut.

Utilizatorul sau clientul poate copia, transfera sau utiliza continutul aflat pe acest site doar in scopuri personale, non-comerciale.

INNA•B Clothing publica pe site datele complete si corecte de identificare si contact. Prin utilizarea formularului de contact sau utilizarea oricaror alte modalitati de contact, utilizatorul sau clientul permite INNA•B Clothing contactarea sa prin orice mijloc disponibil.

Accesarea site-ului si a informatiilor prezentate in cadrul sau se face in mod electronic. INNA•B Clothing isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor, oricare ar fi natura acestora, exprimate prin mijloacele de comunicare si contact prezentate pe site.

Prin completarea formularului de inscriere la Newsletter utilizatorul sau clientul isi exprima acordul de a primi informari de natura comerciala din partea INNA•B Clothing. Datele colectate de la utilizator sau client se vor folosi in limitele Politicii de confidentialitate.

Utilizatorul sau clientul poate renunta in orice moment la a primi newsletterul folosind linkul de dezabonare situat in footer-ul fiecarui email trimis. INNA•B Clothing isi rezerva dreptul de a selectiona utilizatorii si clientii carora le trimite newsletter cat si de a elimina din baza de date orice utilizator, chiar daca acesta si-a exprimat acordul in a primi buletinele informative cu caracter comercial.

Accesul la serviciul de vanzare online le este permis tuturor utilizatorilor. INNA•B Clothing isi rezerva dreptul de a limita accesul utilizatorului la acest serviciu, in baza comportamentului sau anterior. Contul creat pe site-ul INNA•B Clothing este personal si nu poate fi transmis tertilor.

INNA•B Clothing publica pe site-ul sau informatii despre produsele, serviciile, promotiile si reducerile practicate intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

Toate informatiile folosite in descrierea produselor disponibile pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din INNA•B Clothing, acestea fiind cu titlu de prezentare.

INNA•B Clothing isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru produsele disponibile pe site fara notificarea prealabila a utilizatorului sau clientului. Pretul de vanzare este cel valabil in momentul inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. Modificarea pretului de achizitie al produselor dintr-o comanda deja inregistrata este posibila doar cu acordul partilor.

Clientul poate efectua comenzi exclusiv prin intermediul site-ului. Prin finalizarea comenzii clientul declara ca toate datele furnizate de acesta in vederea actiunii de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii si isi exprima acordul in a fi contactat de catre INNA•B Clothing in vederea executarii contractului de vanzare la distanta (validarea comenzii plasate, stabilirea detaliilor de livrare).

INNA•B Clothing poate denunta unilateral comanda plasata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara si fara posibilitatea celeilalte parti de a pretinde daune-interese in cazul in care datele furnizate de catre utilizator sau client sunt incomplete sau incorecte, activitatea utilizatorului sau clientului poate produce daune de orice natura pentru INNA•B Clothing sau fara nicio justificare.

INNA•B Clothing va include in fiecare colet expediat catre client toate documentele necesare care atesta achizitionarea produselor.

Transportul produselor se efectueaza prin metodele descrise in pagina Livrarea Comenzilor.

INNA•B Clothing nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a unui produs expus spre vanzare pe site, dar depune toate eforturile ca produsele afisate in magazinul online sa fie disponibile spre achizitie utilizatorilor site-ului.

INNA•B Clothing ofera posibilitatea de retur a produselor, conform Termenilor si Conditiilor de Retur.